085 016002824 uur per dag

Tarieven

Tarieven voor een uitvaart in Alkmaar: Een uitvaart voor elk budget

De tarieven voor een uitvaart in Alkmaar zijn afhankelijk van uw wensen. Onyx Uitvaart heeft een aantal prijsvoorbeelden voor u gemaakt. Zodat u een indicatie heeft van de kosten.

Wilt u precies weten wat de uitvaart kost die u voor ogen heeft? Vraag dan een offerte aan. Of een vrijblijvend voorgesprek. We komen dan bij u langs. Bespreken uw wensen. Adviseren. Leggen uit waar nodig. En maken op basis van het gesprek een offerte.

Welkom met uitvaartverzekering

Bij Onyx Uitvaartondernemer Alkmaar betaalt u de kosten van de uitvaart vooraf. U kunt u met vrijwel elke uitvaartverzekering bij ons terecht. U kunt ervoor kiezen het bedrag zelf te innen, of ons te vragen dit voor u te verzorgen. De opbrengsten komen dan in mindering op de factuur.

Vaak staat op de polis van de uitvaartverzekering een telefoonnummer dat u moet bellen bij overlijden van de houder van de polis. U hoeft echter de uitvaart niet te laten uitvoeren door de organisatie bij wie u verzekerd bent. U kunt met uw uitvaartverzekering bij elke uitvaartondernemer in Alkmaar terecht! U kunt daardoor goedkoper uit zijn, ook als u een naturapolis heeft. Voor het verschil tussen een naturapolis en een kapitaalpolis bekijkt u onze pagina over uitvaartverzekeringen.