085 016002824 uur per dag

Uitvaartverzekering Utrecht

Met elke uitvaartverzekering welkom bij Onyx Uitvaartondernemer Alkmaar

Tegenwoordig zijn vrijwel alle wensen rondom een uitvaart te realiseren, zeker als het gaat om uitvaartbegeleiding in Alkmaar. Graag nemen wij in de periode tussen het overlijden en de uitvaart alle tijd om uw wensen met u te bespreken en waar te maken. Daarbij kunnen de gebaande paden bewandeld worden, maar er kan ook out of the box gedacht worden. We zullen u veel voorstellen doen om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunt u als u dat wilt, helpen bij de verzorging. Is er veel keuze in kisten, rieten manden en wades. Kunt u een rouwkaart maken met een persoonlijke foto of kiezen uit een grote collectie afbeeldingen. Kennen wij niet alleen alle crematoria en begraafplaatsen in Alkmaar, maar ook veel alternatieve locaties. Liever horen we tien keer ‘nee’ dan dat u achteraf denkt ‘als ik dat had geweten, dan had ik daarvoor gekozen’.

Transparante prijzen voor een uitvaartbegeleiding in Alkmaar

Onyx Uitvaartbegeleiding Alkmaar vindt het belangrijk om duidelijk te zijn over de prijzen. Bij een  uitvaartbegeleiding in Alkmaar die volledig plaatsvindt in het crematorium is het heel eenvoudig om de prijzen direct te geven. Daarom hebben wij twee pakketten samengesteld voor de meest voorkomende crematie in Alkmaar. Eén zonder gebruik van de aula en koffiekamer in het crematorium en één met. De prijzen voor een uitvaartbegeleiding met aula/koffiekamer gelden voor alle crematoria in Alkmaar. In de pakketten zijn alle diensten en producten opgenomen die u minimaal nodig hebt. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u de pakketten uitbreiden met opties als rouwkaarten en dragers, waardoor de uitvaartbegeleiding in Alkmaar precies naar uw wens is.

Voor begrafenissen hebben wij een dienstverleningspakket samengesteld waarin alle producten en diensten zijn opgenomen die u nodig heeft. Per begraafplaats hebben we een prijsindicatie gemaakt.

Bekijk de tarieven

Persoonlijke uitvaartbegeleiding in Alkmaar

Voor Onyx Uitvaartbegeleiding Alkmaar is elke uitvaart een persoonlijke uitvaart. Of deze nu in het crematorium of op de begraafplaats plaatsvindt of niet. Betekent een persoonlijke uitvaartverzorging voor u een andere kist of wade? Een andere locatie? Live muziek? Ander vervoer?  Dan is het wel wat lastiger om zo een prijs te noemen. Maar we maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw wensen voor een persoonlijke uitvaartbegeleiding in Alkmaar? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak voor een voorgesprek.

Hier vindt u inspiratie

Zekerheden bij een uitvaartbegeleiding in Alkmaar

Onyx Uitvaartbegeleiding Alkmaar biedt u zes zekerheden bij een uitvaart in Alkmaar:

  1. u heeft altijd één vast aanspreekpunt voor de uitvaartbegeleiding in Alkmaar
  2. elke uitvaartbegeleider is gediplomeerd, dus vakkundig én kent de mogelijkheden in en om Alkmaar
  3. voor elk budget kunnen wij een uitvaartbegeleiding in Alkmaar verzorgen
  4. iedere uitvaartbegeleiding is voor ons maatwerk, want iedere persoon is uniek. Uw wensen staan voorop, of het nu om een eenvoudige, eco- of uitgebreide uitvaart gaat.
  5. u krijgt altijd binnen 24 uur een heldere offerte.
  6. met elke uitvaartverzekering bent u welkom bij ons.

Vooraf de uitvaartbegeleiding in Alkmaar bespreken

Als u weet dat u of iemand die u dierbaar is binnenkort gaat overlijden, kunnen we alvast eens vrijblijvend van gedachten wisselen. We kunnen in een voorbespreking de wensen met betrekking tot uw uitvaartbegeleiding in Alkmaar uitwerken tot een verslag en begroting. Dat geeft vaak rust, zo leert de ervaring.

Uitvaartbegeleiding in Alkmaar: een mooi afscheid

Het verdriet om een dierbare kunnen we niet wegnemen. Wel kunnen we samen met u voor een mooi afscheid zorgen. Dat is ons doel. Want een mooi afscheid is een goed begin van de rouwverwerking. Dat is wat we samen met u willen bereiken.

Onyx Uitvaartbegeleiding Alkmaar
Voor uw uitvaartbegeleiding in Alkmaar